De Reset Coach


DE PROGRAMMA'S

Online Boost Programma

In dit online programma krijg je alle kennis, tools en opdrachten om jouw chronische pijn voorgoed aan te pakken!
Het programma is gebaseerd op de Triggerpoint Reset Methode, en kijkt naar alle onderdelen van je leven.


Coaching LIVE

In dit intensieve 1 op 1 coaching programma, gaan we samen aan de slag om jouw pijn voorgoed onder controle te krijgen. Niet alleen op gebied van je lijf zal je grote vooruitgang gaan merken, ook je gedachtes, relaties en werk, zullen grote sprongen gaan maken.

Coaching PREMIUM

Dit is ons meest uitgebreide programma, waarin naast alle onderdelen van het live programma nog een extra verdieping slag zit. Nadat je het live programma hebt doorlopen, gaan we samen nog een aantal verdiepingslagen maken. Benieuwd of het bij jou past?

COACHING.

Weet jij soms even niet hoe?
Betrap je jezelf erop dat je je gedachtes niet onder controle hebt?
Heb je wel eens het gevoel dat je het nergens helemaal goed kan doen?
Reageer jij wel eens overdreven op sommige situaties?
Je bent niet alleen hierin!


Stel dat er een plek zou zijn waarin jij 100% jezelf kan zijn, geen schaamte, geen schuld gevoel, niet raar gevonden worden, open en eerlijke gesprekken, geen oordelen, geen verwachtingen?

Hoe klinkt dat?

Ik geloof erin dat dat de kern is van Coaching. Door open en eerlijk samen aan het werk te gaan, gaan we aan de slag met het volgende:

  • Weten waar je nu staat
  • Voelen wat dit met je doet
  • Zien waar je heen wilt
  • Dromen over jou plaatje
  • Plan maken om daar te komen
  • Patronen en gedrag in kaart brengen
  • Sabotages tackelen om te zorgen dat je er echt komt


Niet zomaar leren omgaan met bepaald gevoel. Tussen jouw gevoel en jouw actie die daarop volgt zitten een paar stappen, en die stappen gebeuren op een onbewust niveau vaak, en juist daar zit heel veel kracht en heel veel mogelijkheden in! We gaan samen aan de slag om dat gat te openbaren en je patronen te doorbreken zodat jij 100% verantwoordelijkheid kan nemen voor je gevoel, je gedachtes en je acties!

Ben je er klaar voor?

WAT TOF DAT JE KOMT KIJKEN EN INTERESSE HEBT IN EEN VAN DE PROGRAMMA’S. KIJK RUSTIG ROND, VERGELIJK EN KIES WAT ER BIJ JOU PAST OP DIT MOMENT.

BOOST

Wil je het volledige programma, maar dan geheel online en zonder live coaching? Ga dan voor de Boost.
Luisterboeken, documentaires en werkboeken. Een volledig programma wat je geheel online kunt doen.

LIVE

Wil je het volledige programma, maar heb je liever live coaching en wil je de mogelijkheid tot lichamelijke behandeling? Kies dan voor het live traject.

PREMIUM

Wil je naast het volledige programma nog meer verdieping in slaap, stress, voeding en bewegen? Ga dan voor Premium.

BOOST

4 weken programma

€ 247,-
nu €47,-
Focus op doelen, theorie en achtergrond van klachten. Zelfkennis, patronen herkennen. Tools om stress te verminderen en negatieve gedachtes om te buigen.

LIVE

10 weken programma

€ 2350,-
Intensief 1 op 1 coaching programma. Samen achterhalen we de echte oorzaak van jouw klachten en gaan we aan de slag. Jij met opdrachten en samen tijdens de live en zoom sessies. Verwacht groei, rust in je hoofd, vuur in je hart en fit en sterk lijf! 


PREMIUM

16 weken programma

€ 3350,-

Hierbij gaan we samen aan de slag om niet alleen die rust te krijgen in je hoofd, dat vuur in je hart en dat sterke lijf! Ook nog eens de kennis en ervaringen om eindeloze energie te ervaren in jezelf. Door middel van oa:  vasten, ijsbad en diepe slaap en ademhalingstechnieken zul je ontdekken dat ook jij alle energie in je hebt!