De Reset Coach

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM PIJNVRIJ TE LEVEN?

Lees dan verder wat de Triggerpoint Reset Methode voor jou kan betekenen

Lees hieronder meer.. 


Energiek, pijnvrij en rust in je hoofd! 
In 2 maanden! 

100%

PERSOONLIJK 

100%

Op maat gemaakt 

100%

Accountability 

WIL JIJ EINDELIJK VAN JE PIJN AF EN CONTROLE KRIJGEN OVER JE GEDACHTES EN JE VOL ENERGIE VOELEN?

De Triggerpoint Reset Methode is een traject en heeft als doel jou helemaal pijn vrij te krijgen en te houden. Geen spanning gerelateerde klachten meer en een normaal herstel bij een blessure. Dat kan!
Als er bijvoorbeeld veel dingen spelen om je heen zoals je werk, thuis, oude gebeurtenissen etc. gaat dat gepaard met een hoop emoties, stress en spanningen.

Dit zijn allemaal emoties die een bepaalde druk op je zenuwstelsel geven, dat zenuwstelsel zorgt ervoor dat je immuunsysteem minder goed z’n werk kan doen.

Ons brein zoekt afleiding om niet geconfronteerd te worden met de negatieve emoties. Dit zorgt voor een verminderde doorbloeding, en met name in “zwakke” gebieden, zoals je rug bijvoorbeeld waardoor pijn ontstaat. 

Het programma is erop gericht om je informatie te geven hoe dit principe werkt, je de tools te geven hiermee om te gaan en te zorgen dat de spreekwoordelijke “emmer” echt een keer leeg kan. Dat betekent dat je door middel van opdrachten en coaching aan de slag gaat met je eigen gedachtes, angsten en emoties. Dit is echt toffe en waardevolle info en kennis en tools waar je je hele leven wat aan hebt.


Hieronder wat vragen uit de pijntest om te zien of de methode iets voor jou is: 

 • HEB JE LANGER DAN 6 WEKEN PIJN? 
 • VERANDERD JE PIJN BIJ BEWEGEN?
 • VERANDERD JE PIJN BIJ STRESS EN EMOTIE?
 • VERANDERD JE PIJN TIJDENS VAKANTIE BIJVOORBEELD? 

Als je de hele pijntest wit doen om te zien of de methode iets voor jou kan betekenen,  klik dan HIER 


Wat zijn Triggerpoints?

Myofasciale Triggerpoints

(MTrP’s) zijn microverkrampingen in spieren die aanvoelen als kleine pijnlijke verhardingen of ‘knoopjes’. Bij ruim de meeste soorten pijnklachten, zoals rugpijn, schouderklachten en hoofdpijn, spelen ze een belangrijke rol. Echter, die triggerpoints ontstaan niet voor niks. Als je de oorzaak weet, dan kan je er blijvend wat aan doen! Bekijk hier de prachtige video die Michiel Akkerman heeft gemaakt over triggerpoints. Deze video geeft een aardig beeld van wat triggerpoints zijn, en wat voor soort klachten ze kunnen veroorzaken.

Het Reset Programma 

De Reset methode bestaat uit een combinatie van Coaching, persoonlijke ontwikkeling en integrale aanpak. Daarmee bedoel ik dat we kijken naar zowel de mind als de body. 

Onder andere:

 • Stress
 • Emoties
 • Ademhaling
 • Voeding
 • Beweging

Kijk gerust eens de video van Pieter

"van Hernia patiënt naar onbeperkt en pijnvrij wielrennen" 

Deze mensen zijn je voor gegaan. 

Marijn, 33 Utrecht 

De meest hardnekkige spanning/pijnpunt in mijn nek, waar nog nooit echt veel verbetering in heeft gezeten, is vannacht plots behoorlijk los gekomen. Het is alsof er een loden last van mijn schouders is afgevallen. Ik ben sinds lange tijd niet meer zo soepel opgestaan. :) 

Sharon, 33 Amersfoort 

'Voordat ik Diederik gevonden heb, kon ik niet accepteren dat ik ineens fybromyalgie had en daar de rest van mijn leven maar mee moest dealen. Mijn lichaam deed op veel plekken pijn en lag veel op bed door vermoeidheid. Als begin 30’er leefde ik als een oude vrouw, wat ook veel mentale consequenties had. Ik ben blij dat ik niet geaccepteerd heb zo verder te moeten, want al vrij snel in het traject met Diederik had ik 50% minder pijn en nu heb ik weer veel energie, sta positief in het leven en ben 99% pijnvrij. Om pijn vrij te blijven, heeft Diederik mij de tools gegeven die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken. Het was wel een pittig traject en vooral heel confronterend. Diederik wind er geen doekjes om en zegt waar het op staat, maar dat was nou precies wat ik echt nodig had om verder te komen. Er is een wereld voor mij opgegaan en raad dus iedereen met pijn een traject aan bij Diederik!’

Theo, 37 Amersfoort 
Nu weer een pijnvrije leider over mijn eigen leven! 

Het Reset traject 

 • 2 maanden samenwerking
 • Verzorgde 1 op 1 RESET dag op locatie 
 • Opdrachten voor jezelf
 • Inclusief studie materiaal 
 •  Life coaching met als doel, jouw pijn kwijtraken